[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news28 Ianuarie 2020 10:00

Un ex-deputat a primit titlul de Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Detalii!

Ex-deputatul Valeriu Ghilețchi a primit titlul de Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, informează TRIBUNA.

„Onorat în această seară să primesc din partea Președintelui APCE titlul de Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și medalia APCE pentru munca, activitatea și rezultatele pe care le-am obținut în cadrul acestui forum european. Consider că este o înaltă apreciere nu doar pentru mine, ci pentru toți cei care m-au susținut în ultimii zece ani, pentru soție și familie care au fost mereu alături, pentru colegii din PPE și pentru Parlamentul Republicii Moldova care mi-a încredințat această misiune. Soli Deo Gloria!”, a scris Ghilețchi, ieri, pe o rețea de socializare.

De menționat că, la începutul anului trecut, Valeriu Ghilețchi a fost desemnat cel mai activ parlamentar al anului 2018 în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Politicianul a participat la 338 de voturi din cele 339 în sesiunea anuală a APCE. Totodată, de-a lungul anilor, el a deținut mai multe funcții la APCE, precum Președinte al Comisiei din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru Alegerea Judecătorilor CEDO, fiind și unicul deputat moldovean ales în această funcție. De asemenea, a mai condus anterior Comisia pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă, dar a deţinut și funcția de vicepreședinte al APCE.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...