[ X ]
[ X ]
Breaking news25 Ianuarie 2020 10:37

PAS din Hâncești nu o susține pe Olesea Stamate la alegeri: Unanim a fost aleasă candidatura lui Grigore Cobzac 

Organizația Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Hâncești nu o va susține la alegerile din 15 martie curent pe Olesea Stamate, candidatul formațiunii, ci îl va  susține pe candidatul independent, Grigore Cobzac – mebru al PAS,  ex-deputat, informează TRIBUNA.

Astfel, Marcel Petrușan, Președintele Organizației orășenești  PAS Hâncești, a venit  cu unele precizări:

„În urma noutăților de ieri apărute în presă, referitor la candidații de pe circumscripția 38, în calitate de Președinte al Organizației orășenești PAS, trebuie să mă expun și eu. Noi, cei din Hâncești, permanent am mizat pe un principiu democratic în luarea deciziilor. Prin urmare, având candidatul desemnat de centru- d-na Stamati și un candidat membru PAS, înaintat de noi, d-nul Cobzac, am hotărât dilema prin vot. Unanim, colegii au ales candidatura d-nului Cobzac, pe care și îl vom susține”.

Totodată, ieri, conducerea PAS a venit cu o reacție în privința faptului că Grigore Cobzac a decis să candideze independent:  “Cu privire la situația din circumscripția uninominală Hâncești și decizia domnului Grigore Cobzac de a se înregistra în calitate de candidat independent la acest sufragiu, menționăm că în discuțiile cu conducerea partidului acesta a declarat că nu intenționează să candideze la aceste alegeri. Regretăm situația creată. PAS o va susține în continuare pe doamna Olesea Stamate, desemnată în calitate de candidat de către Consiliul Politic Național PAS”.

Cristina Gurez 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...