[ X ]
[ X ]
Important20 Ianuarie 2020 07:00

Ex-deputat, despre PAS și PPDA la alegerile parlamentare noi: Doar o abordare înțeleaptă poate mobiliza societatea! 

Ex-deputatul Iurie Țap susține că, conform Facebook-lui, PAS-ul și-a desemnat candidatura sa pentru alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești și consultă/informează colegii din PPDA prin intermediul acestei rețele de socializare, informează TRIBUNA. 

„În același context, PPDA-ul consultă prin rețeaua facebook-ului varianta sa… Evident, ambele părți au dreptul legal și argumentele de rigoare. Doar că, nu ține în exclusivitate de interesele acestor părți. Miza este alta, mult mai mare. Este vorba despre viitorul nostru … În acest sens, ambele părți trebuie să manifeste maturitatea politică și maximă responsabilitate în fața celora care îi susțin. Este vorba despre manifastarea înțelepciunii în pașii/acțiunile pe care îi (le) vor face/realiza. Doar o abordare înțeleaptă poate mobiliza societatea!

Pentru conformitate: ,,Înțelepciunea este capacitatea de a gândi și de a acționa prin folosirea cunoștințelor, a experienței, a înțelegerii, a bunului simț … în vederea găsirii de soluții pentru probleme”. (Wikipedia). Să luăm aminte lecțiile alegerilor prezidențiale din anul 2016, celor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din anul trecut, dar și experiența celor cinci luni de guvernare”, a scris Țap, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...