[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv19 Decembrie 2019 17:00

Ion Ceban, Primarul General al municipiului Chișinău - laureat al Premiilor TRIBUNA-2019!

Ion Ceban, Primarul General al municipiului Chișinău, este laureat al Premiilor TRIBUNA-2019. În acest an, echipa TRIBUNA oferă premii pentru rezultatele bune obținute în alegerile locale.

„Este o motivație în plus pentru mine faptul că munca mea este apreciată de către jurnaliști, or asta înseamnă că în spațiul public este urmărită activitatea primarului general, dar și a Primăriei. Mulțumesc redacției TRIBUNA și desigur că voi depune tot efortul, împreună cu echipa, să nu dezamăgesc locuitorii municipiului Chișinău, care au mari așteptări de la noi. Iar noi suntem obligați ca lucrurile în municipiul Chișinău să se schimbe radical spre binele locuitorilor”, a declarat Primarul capitalei.

Ion Ceban a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru, noua carte a lui Igor Volniţchi – „Condamnați la viață”,  „Mozaicul Uman” – de Dorian Furtună, dar și „Almanahul Politic 2018”. De asemenea, de la partenerul nostru – Sălcuța, a primit două sticle de vin „Feteasca Neagră” și „Pinot Gris” din colecția „Winemaker’s Way”.

Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...