[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv15 Decembrie 2019 06:00

(ACUM UN AN) Premierul la Forumului Național al Femeilor

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 15 decembrie 2018.

Conferinţa experţilor NDI

Misiunea preelectorală de evaluare a Institutului Naţional Democratic (NDI) din Washington, în cadrul unei conferinţe de presă, a prezentat observaţiile sale în perspectiva alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019.

Pavel Filip la Strășeni

Premierul Pavel Filip a participat la darea în exploatare a sediului renovat a grădiniței din satul Drăgușeni, raionul Strășeni. De asemenea, Pavel Filip a inspectat drumul din satul Zămcioji, raionul Strășeni, care a fost construit în cadrul programului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Premierul la inaugurarea Târgului de Crăciun

Premierul Pavel Filip a participat la inaugurarea Târgului de Crăciun din Chișinău, care a fost organizat pentru al doilea an consecutiv la iniţiativa sa.

Igor Dodon a vizitat Casa de Copii „Preafericitul Iosif”

Președintele Igor Dodon a vizitat Casa de Copii „Preafericitul Iosif” din municipiul Chișinău, care a beneficiat de suport din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”.

Ambasadorul rus la Preşedinţie

Președintele Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse, Oleg Vasneţov. Interlocutorii au discutat rezultatele obținute în anul 2018 în domeniul relațiilor bilaterale, subliniind dinamica ascendentă și perspectivele de aprofundare a acestora, în special, în sfera comercial-economică.

Premierul la Forumului Național al Femeilor

Premierul Pavel Filip a participat la Forumul Național al Femeilor din Moldova, desfășurat cu genericul ,,Femeia și Migrația”.

Sursa: Almanah politic – 2018

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...