[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv11 Decembrie 2019 10:00

Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia - laureat al Premiilor TRIBUNA-2019!

Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia, este laureat al Premiilor TRIBUNA-2019. În acest an, echipa TRIBUNA oferă premii pentru rezultatele bune obținute în alegerile locale.

„Vă mulțumesc mult! Este o surpriză plăcută, nu m-am așteptat. A fost o campanie grea și, cred că, și rezultatele sunt pe măsură. S-au liniștit spiritele și mergem cu toții înainte. Mă bucur că sunt și eu nominalizat. Această tribună mă încurajează să lucrăm ca să fim și mai buni pentru localitățile noastre, pentru cetățenii noștri. Și ne va da curajul ca să fim mai vizibili, mai activi. Totuși, tribuna simbolizează ceva”, a declarat președintele raionului Cimișlia.

Mihai Olărescu a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru, noua carte a lui Igor Volniţchi – „Condamnați la viață”, dar și „Almanahul Politic 2018”. De asemenea, de la partenerul nostru – Sălcuța, a primit două sticle de vin „Feteasca Neagră” și „Pinot Gris” din colecția „Winemaker’s Way”.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...