[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news3 Decembrie 2019 13:00

Sub egida Președintelui, va avea loc un eveniment festiv dedicat încheierii Anului Familiei și aniversării a 660-a de la întemeierea Statului Moldovenesc

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a convocat o ședință de lucru cu privire la organizarea pe data de 17 decembrie a unui eveniment festiv dedicat încheierii Anului Familiei și aniversării a 660-a de la întemeierea Statului Moldovenesc, care au fost marcate în anul curent în Republica Moldova, informează TRIBUNA.

„Am stabilit că festivitatea va avea loc sub egida Președintelui Republicii Moldova, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Pe scenă vor evolua numeroși artiști, orchestre de muzică și renumite ansambluri de dansuri din țara noastră”, a comunicat șeful statului.

La eveniment vor fi prezenți înalți demnitari de stat, reprezentanți ai mediului academic, corpului diplomatic, societății civile, autorităților publice locale, persoane marcante din diverse domenii, precum și familii cu mulți copii și cupluri longevive.

Președintele a mai spus că, pe parcursul anului 2019, cu prilejul marcării a 660 de ani de la întemeierea Statului Moldovenesc, cu suportul Președinției și a altor instituții, au fost desfășurate mai multe activități menite să promoveze istoria țării noastre și să contribuie la consolidarea independenței Republicii Moldova. De asemenea, în cadrul Anului Familiei au avut loc un șir de acțiuni de susținere a familiilor numeroase, social-vulnerabile monoparentale, precum și a cuplurilor longevive.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...