[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important3 Decembrie 2019 07:00

A lucrat ani buni în jurnalism, iar acum e consilier municipal în Chișinău. Iată motivul pentru care s-a implicat în politică!

Consiliera municipală în fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Angela Munteanu-Pojoga, jurnalistă, a dezvăluit motivul care a determinat-o să se reprofileze și să se implice în politică.

După cum informează TRIBUNA, Angela Munteanu-Pojoga a precizat că a muncit 7 ani la Teleradio Moldova și alți 7 ani în afara țării, tot în acest domeniu.

„De ce m-am implicat în politică? Pentru că, cuvântul implicare, pentru mine, înseamnă prezență de spirit, să te faci auzit, să îi ajuți pe cei care au nevoie, în fond să te dedici societății și scopurilor acesteia. Și asta mi-am propus eu să fac, atunci când am decis să mă implic în politică. Consider, cu precădere, că este de datoria noastră a tuturora să ne ridicăm împotriva injustiției și imoralității, lucru posibil doar având pârghii și putere de decizie. Consider eu că sunt destui cei peste 26 de ani de independență a țării când au decis alții pentru mine. Vrem noi sau nu, viața noastră este influențată de deciziile politice. Implicarea în politică ne permite să participăm nemijlocit la definirea politicilor în diverse domenii și doar așa putem influența decisiv viața comunității din care facem parte”, a precizat consiliera municipal într-un interviu pentru www.alocapitala.md.

Andriana Cheptine

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...