[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news22 Noiembrie 2019 10:00

Detalii de la prima ședință a Consiliului consultativ de experți privind reforma sistemului justiției, instituită de Președintele Dodon!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a desfășurat prima ședință cu membrii Consiliului consultativ de experți privind reforma sistemului justiției, instituit prin Decretul Președintelui Republicii Moldova la data de 30 octombrie, curent.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a menționat că au făcut un schimb de opinii cu privire la cele mai stringente probleme din sectorul justiției, nesoluționarea și tolerarea cărora au drept efect disfuncționalitatea CSM și provocarea unei crize în sistem, fapt ce afectează grav parcursul mult așteptatei reforme în domeniu.

„În discuția activă cu experții, bazată pe experiența notorie a dumnealor în edificarea acestui sistem, au fost abordate atât cauzele cât și efectele acestor procese negative. Am fost unanimi în opinia că toate măsurile trebuie realizate în strictă conformitate cu legea și în interesul cetățeanului, iar necesitatea de revizuire a conceptului de reformă este imperativă”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...