[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important14 Noiembrie 2019 12:10

Rând la biroul lui Renato Usatîi, în prima zi de audiență în calitatea sa de Primar

Zeci de locuitori ai orașului Bălți s-au înscris în prima zi de audiență a primarului, Renato Usatîi.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, oamenii i-au vorbit edilului despre problemele pe care le au, cele mai multe, legate de serviciile sociale.

„Mulți l-au rugat pe Usatîi să se implice în soluționarea unor probleme din care de-a dreptul nu văd ieșirea. Este și cazul unui bărbat, angajat la o întreprindere municipală. Recent, el a fost mutat într-un departament cu un grafic mai intens. Bărbatul spune că din această cauză nu reușește să îngrijească de soția bolnavă așa că l-a rugat pe primar să-l ajute să-și găsească un loc de muncă mai puțin solicitant. Alți orășeni s-au plâns edilului pe funcționarii municipali care refuză să le soluționeze problema sistemului de canalizare. Oamenii s-au liniștit însă după ce au fost informați că o echipă de specialiști deja elaborează proiectul pentru reabilitarea rețelei. Unii dintre cei care locuiesc în sectorul Aeroportului s-au plâns primarului că nu li se permite să ajungă la stație prin curtea grădiniței din zonă, drum care le reduce esențial timpul”, se spune în comunicat.

Usatîi le-a spus însă oamenilor că în acest caz este vorba despre securitatea copiilor care este mai importantă.

„Unul dintre orășeni a venit la primar cu propunerea de a crea o asociație care ar ajuta oamenii de afaceri începători. Bălțenii se pot înscrie în audiență la reprezentanții administrației publice locale în fiecare luni, începând cu ora 14:00. Ei sunt așteptați în biroul 115 din clădirea Primăriei. De asemenea, oamenii se pot înscrie în audiență la consilierii municipali”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...