[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news13 Noiembrie 2019 11:00

Oferta PSRM pentru Blocul ACUM

Deputații din fracțiunea socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova au avut o întrevedere cu Președintele Igor Dodon.

După cum informează TRIBUNA, după întrevedere, Zinaida Greceanîi a declarat că au discutat despre situația politică din prezent.

„Această criză politică nu am declanșat-o noi, a declanșat-o dna Premier Maia Sandu, care a decis că singură poate să-și asume toată responsabilitatea pentru toate lucrurile care sunt în țara asta. Ieri s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, noi nu suntem pentru alegeri parlamentare anticipate. De aceea, am decis în cadrul fracțiunii și l-am informat și pe Președinte, că noi suntem gata să facem o nouă majoritate parlamentară cu Blocul ACUM, așa cum am convenit anterior. Noi, oficial, propunem Blocului ACUM că suntem gata să constituim o nouă majoritate parlamentară, dar cu noi condiții, ce ar presupune o nouă structură a Guvernului. Nu cum a fost până acum că toată responsabilitatea și-a asumat-o Blocul pentru guvernare, dar și cu un nou candidat la funcția de Premier. În caz dacă Blocul ACUM nu este gata să examineze această posibilitate, l-am informat pe Igor Dodon că noi vom examina orice candidatură propusă de Președinte la funcția de Premier, chiar în cazul dacă nu există o majoritate”, a explicat Greceanîi.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...