[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv12 Noiembrie 2019 09:30

(ACUM UN AN) Şedința Comisiei de anchetă privind „Open Dialog”

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 12 noiembrie 2018.

Conferinţa lui Iurie Leancă

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, în cadrul unei conferințe de presă, a prezentat rezultatele vizitelor de lucru întreprinse la București și Berlin.

Şedința Comisiei de anchetă

O nouă ședință a Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept ale acuzațiilor de imixtiune în politica RM de către Fundația „Otwarty Dialog” (Open Dialog) a avut loc la Parlament. În cadrul ședinței de astăzi urmau să fie audiați lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, dar ei au refuzat să fie audiați, dacă ședința nu va fi publică.

Certificate de la ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a înmânat certificate de subvenții pentru proiecte start-up unui grup de persoane.

Poziţia liberalilor 

În cadrul unei conferinţe de presă, Partidul Liberal (PL) a venit cu o poziţie critică pe marginea proiectul bugetului de stat pentru anul 2019.

Demersul socialiştilor 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Nevăzătorilor, fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a înaintat un demers către Primărie privind îmbunătăţirea situaţiei acestei categorii de persoane.

Expoziţie la Parlament

La Parlament a fost inaugurată o expoziție caritabilă dedicată Zilei mondiale a prematurității, pentru a colecta fonduri în vederea susținerii copiilor născuți prematur.

Şedinţă prezidată de Premier

Aspecte privind organizarea „Moldova Business Week 2018” au fost analizate în cadrul unei ședințe prezidate de Premierul Pavel Filip.

Zinaida Greceanîi la Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a avut câteva întrevederi, cu cetățenii din localitățile Halahora, Bălcăuți, Mărcăuți din raionul Briceni.

Sursa: Almanah politic – 2018 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...