[ X ]
[ X ]
Exclusiv9 Noiembrie 2019 06:00

(ACUM UN AN) Şedinţa Comisiei guvernamentale pentru reintegrarea țării

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 9 noiembrie 2018. 

Noul ambasador al SUA în RM – la Guvern

Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit cu noul ambasador al SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Șeful Executivului l-a felicitat pe diplomat cu ocazia desemnării sale în calitate de ambasador în RM, precum și pentru buna cunoaștere a limbii române.

Discuţia lui Igor Dodon cu George Hollingbery

În cadrul vizitei de lucru la Londra, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ministrul de Stat pentru politica comercială a Marii Britanii, George Hollingbery.

Întrevederea Valentinei Buliga cu Lars Johan Lonnback

Președinta Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, Valentina Buliga a avut o întrevedere cu noul șef al misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova, Lars Johan Lonnback.

Discuţia lui Valeriu Ghilețchi cu Elizabeth Hanny şi cu Melissa Crawford

Vicepreședintele Parlamentului Valeriu Ghilețchi a avut o întrevedere cu persoana responsabilă în cadrul Departamentului de Stat al SUA de relațiile cu Republica Moldova, Elizabeth Hanny și cu consilierul pentru drepturile omului al Ambasadei SUA în Republica Moldova, Melissa Crawford.

Şedinţa Comisiei guvernamentale pentru reintegrarea țării

Stadiul actual în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană a fost analizat în cadrul ședinței Comisiei guvernamentale pentru reintegrarea țării, prezidată de Premierul Pavel Filip.

Masă rotundă cu participarea Preşedintelui

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la „masa rotundă”, organizată de Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale din Marea Britanie, cunoscut ca „Chatham House”.

Sursa: Almanah politic – 2018

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...