[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news23 Octombrie 2019 09:45

Concurs pentru funcția de Procuror General: 4 persoane au fost excluse

Ministerul Justiției anunță că, urmare a examinării și evaluării dosarelor depuse pentru concursul la funcția de Procuror General de către Comisia pentru preselecția candidaților la funcția de procuror general, au fost admiși la concurs 16 candidați din 20 candidați, care au aplicat pentru această funcție, transmite TRIBUNA.

Potrivit deciziei Comisiei, concursul pentru preselecția candidaților la funcția de Procuror General include 2 etape:

1) testarea psihologică;

2) interviul.

Testarea psihologică are drept obiectiv evaluarea calităților personale ale candidaților solicitate de cerințele postului.

Testarea va avea loc în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu” situată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148, la data de 25 octombrie curent, ora 16:00.

Candidații admiși la interviu vor fi audiați pe parcursul zilelor de 28 și 29 octombrie curent, fiind repartizați în două grupe, după cum urmează:

Grupa: 1

Interviul va avea loc în incinta Ministerului Justiției, la data de 28.10.2019, bir. 104, cu începere de la ora 11:00 pentru următorii candidați:

1.    Adam Vladimir
2.    Andronic Tudor
3.    Bulat Eduard
4.    Cașu Ruslan
5.    Crîșmaru Oleg
6.    Gligor Ștefan
7.    Gribincea Vladislav
8.    Gropa Maxim

Grupa: 2

Interviul va avea loc în incinta Ministerului Justiției, la data de 29.10.2019, bir. 104, cu începere de la ora 09.00 pentru următorii candidați:

1.    Istrate Anatolie
2.    Ivanov Vsevolod
3.    Malic Gheorghe
4.    Perju Serghei
5.    Popov Ruslan
6.    Rața Alexandru
7.    Soltan Veaceslav
8.    Stoianoglo Alexandr

Notă: Candidații care au depus dosarul de concurs prin e-mail, vor prezenta documentele originale pentru a se verifica veridicitatea acestora în ziua desfășurării interviului.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...