[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news21 Octombrie 2019 12:00

Vor accepta unioniștii? Vezi propunerea făcută de liderul PL, după rezultatele alegerilor!

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, candidat la șefia capitalei, a venit cu o adresare către toți unioniștii.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unei conferințe de presă, Dorin Chirtoacă a menționat că, cetățenii au pus notele.

„Mai departe avem șansa să contribuim la crearea unei mișcări unioniste, pro-europene puternice în RM, care, astăzi, are cel puțin 20% în mun. Chișinău. Dacă ne uităm la rezultatele obținute de PL, împreună cu foștii membri ai PL, care au candidat la șefia capitalei, observăm că rezultatul e 20% și nu 10%. Iată acesta este potențialul minim pentru o forță politică pro-europeană și unionistă în RM, începând cu mun. Chișinău. Suntem gata oricând să facem un Congres, pentru a fuziona într-un sigur partid pro-european și unionist, toți cei care vrem ca în RM să se regăsească marea familie europeană în cadrul României mari. Suntem gata să facem acest Congres și la 1 decembrie, așa cum am propus și în vara acestui an, doar să fie dorință și voință. Noi ne-am făcut datoria, mergem cu demnitate mai departe. Noi suntem deschiși pentru discuții, în condițiile în care acceptăm un format democratic de consolidare a forțelor unioniste”, a precizat Chirtoacă.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...