[ X ]
[ X ]
Breaking news21 Octombrie 2019 15:15

Valeriu Munteanu: USB are în turul II mai mulți candidați la funcția de primar, în sate și comune din diferite raioane

„Rezultatul alegerilor locale, mai ales cele din capitală au demonstrat odată că în plus, că în Republica Moldova avem cel puțin 20% de votanți unioniști convinși, ce nu văd altfel viitorul Basarabiei, decât împreună cu România”. Despre aceasta scrie Valeriu Munteanu, candidat al partidului Uniunea Salvați Basarabia (USB), informează TRIBUNA.

Munteanu a spus că „testul acestor alegeri a demonstrat, odată în plus, că trebuie să găsim cât mai grabnic o formulă de consolidare instituțională a polului unionist, astfel încât dezideratul nostru – Unirea Basarabiei cu România, să poată fi promovat mai productiv și rezultativ”.

„Uniunea Salvați Basarabia – USB este gata să participe cu responsabilitate la orice proces în acest sens, ce va avea ca finalitate apropierea dezideratului Unirii. Trebuie să punem la baza acestui proces important ceea ce ne unește, nu ceea ce ne-a dezbinat. Chemăm pe toată lumea să vină la alegerile din turul II la Chișinău și să voteze puternic împotriva lui Ion Ceban și PSRM, împotriva lui Igor Dodon și a Moscovei imperialiste din spatele lor. USB are în turul II mai mulți candidați la funcția de primar, în sate și comune din diferite raioane, pe care îi vom susține pentru a câștiga încrederea oamenilor, din localitățile lor. Succes stimați colegi”, a mai scris, Munteanu, pe Facebook.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...