[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news21 Octombrie 2019 12:15

Dorin Chirtoacă: Pentru PL steaua răsare, chiar dacă unii au spus că a apus

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, candidat la șefia capitalei, a mulțumit tuturor celor care au venit la vot și și-au spus punctul de vedere.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unei conferințe de presă, Dorin Chirtoacă a mulțumit celor care au votat pentru PL și pentru el.

„La aceste alegeri am observat că, totuși, începem să avem un vot rațional, conștient, exact ca în Europa. Da, a fost dificil, a fost multă manipulare. Evident că, cu acest rezultat noi putem doar contribui la un proiect mai mare și îl putem îmbunătăți. Pentru PL steaua răsare, chiar dacă unii au spus că a apus. Alegerile la nivelul de republică: avem primari care au câștigat din primul tur și avem și bătălii mai departe de dus. Colegii noștri vor îndemna să susțină candidații pro-europeni, independenți. În ceea ce privește mun. Chișinău, PL și-a reconfirmat poziția de lider în CMC și anume poziția a treia, în condițiile dure care au fost. În mun. Chișinău, venim cu mesajul clar, prin care reconfirmăm poziția noastră că – nici unul dintre cei doi nu au meritat să ajungă în turul II. În turul II, necondiționat suntem împotriva lui Ceban. Nu pentru Năstase, dar împotriva lui Ceban. Dacă va fi pentru Năstase, depinde de ei”, a mai spus liberalul.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...