[ X ]
Exclusiv21 Octombrie 2019 06:30

(ACUM UN AN) Adunarea Națională a PDM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 21 octombrie 2018. 

Adunarea Națională a PDM

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a organizat Adunarea Națională a partidului – „Pentru Moldova”. Acţiunea a avut loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Maria Ciobanu în Andorra la Vella

Președinta Secției Republicii Moldova la APF, deputata Maria Ciobanu a participat la Sesiunea Adunării Parlamentare a Francofoniei, Regionala Europa. Reuniunea a avut loc în Andorra la Vella, în perioada 21-24 octombrie 2018.

Acţiunea PAS şi PDA la Ungheni

În semn de solidaritate contra arestării lui Gheorghe Petic, liderul PDA din Ungheni, PAS și Platforma DA au organizat un protest în fața Judecătoriei din Ungheni.

Marșul automobilistic „Verde pentru Unire”

Unioniștii au organizat marșul automobilistic „Verde pentru Unire”. Marșul a început de la UPS „Ion Creangă”, iar participanții au mers prin toate sectoarele cu denumiri istorice importante din Capitală.

Noi mitinguri ale PSRM

Un miting de protest „împotriva politicii de jaf din ultimii 9 ani a euro-unioniștilor” a fost organizat de către Partidul Socialiștilor, pe 21 octombrie, în orașul Vadul lui Vodă. De asemenea, la miting, a fost aprobată candidatura consilierului municipal Svetlana Popa pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în calitate de candidat pe circumscripția electorală Chișinău nr. 32. Un alt miting PSRM a desfășurat la Rezina. Participanţii l-au desemnat pe Valeriu Ciorici candidat al PSRM pe circumscripția electorală Rezina nr. 13, din care fac parte localitățile din raioanele Rezina și Șoldănești.

Sursa: Almanah politic – 2018

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...