[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news15 Octombrie 2019 13:45

Candidatul PPEM la șefia capitalei: Vă îndemn să nu mai alegem între două rele

Pretendentul la șefia municipiului Chișinău, Dumitru Țîra, și-a lansat astăzi, imnului campaniei electprale, care descrie situația din capitală în perioada electorală și îndeamnă cetățenii să iasă la vot și să nu mai facă compromisuri între două rele, informează TRIBUNA.

„Țările Baltice s-au trezit primele. Georgia s-a trezit, Balcanii se trezesc deja, Ucraina s-a trezit așa, că a pornit o mișcare în toată Europa de Est. Să-l întrebăm pe domnul Zelenschii și el o să ne spună, pentru că el nu este politician. E un om ca noi, care a vrut schimbare spre bine pentru țara lui. Schimbarea spre bine în Moldova este inevitabilă. Întrebarea rămâne când – fiecare dintre noi este gata să facă parte din această schimbare”, a spus Dumitru Țîra.

În context, Țira a îndemnat să nu ne mai temem să votăm împotriva tuturor celor, care nu ne reprezintă. „Pe 20 octombrie, în buletinul de vot va fi această opțiune – VOT ÎMPOTRIVA TUTUROR”, a declarat astăzi, Dumitru Țîra.

Potrivit lui Țâra, oricine locuiește în Chișinău poate fi un primar mai bun decât cei pe care i-am ales până acum.

„Chișinău este orașul oamenilor harnici, care au un mare nenoroc – conducători leneși și mincinoși. Un oraș bogat, cu buget anual de peste 4 miliarde, care a fost administrat prost și furat de verișori, cumetri și partidele primarilor. Primarul trebuie să fie un om care să iubească oamenii: ruși, români și moldoveni, săraci și necăjiți, artiști și vânzători, diferiți, dar toți frumoși, toți harnici, toți care fac acest oraș – bogat. Primarul trebuie să-i iubească pe toți și să lupte, să se bată pentru ei. Chișinău trebuie să devină orașul pentru viață de om, nu pentru mandat de politician”, a punctat Țâra.

După conferința de presă, Dumitru Țîra împreună cu voluntarii Acțiunii pentru inițiativă civică „Zâmbește, e gratis. Votează, e important” au mers într-un pelerinaj până la Primăria municipiului Chișinău, unde imnul a fost ascultat în liniște, iar cei prezenți au ridicat în sus mâna dreaptă, pe care era desenat cercul simbol al campaniei, simbolul votului împotriva tuturor, în semn de protest față de încălcările de lege care au loc în campania electorală și în cadrul primăriei.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...