[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv14 Octombrie 2019 06:00

Un pretendent la șefia capitalei explică de ce liderul formațiunii, care l-a înaintat, este tocmai pe locul 4 în lista pentru CMC!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, candidatul Partidului „Voința Poporului” (PVP) la șefia capitalei, Teodor Cârnaț, a fost întrebat: „Am observat că, liderul formațiunii în lista propusă pentru CMC este tocmai pe locul 4. Cum explicați asta?”

„Includerea persoanelor pe Lista propusă pentru CMC este una aleatorie și la care vom reveni cu 7 zile înainte de alegeri, iar la baza acesteia se va pune personalitatea, notorietatea și gradul de implicare al fiecăruia în campania electorală”, a răspuns el.

Totodată, fiind întrebat cum ar descrie echipa cu care a decis să acceadă în CMC, Teodor Cârnaț a menționat că, echipa PVP este formată din persoane integre, profesioniști în domeniul lor și majoritatea dintre ei nu sunt membri de partid, exact ca el.

„Aceasta am făcut-o cu scopul ca să excludem maximal politicul din CMC. Pentru fiecare membru al echipei eu garantez că nu se vor deda actelor de corupție, dacă vor deveni consilieri, ci dimpotrivă – vor pune în capul mesei legea și interesele locuitorilor municipalității”, a precizat Cârnaț.

Notă: Varianta integrală a interviului o puteți citi AICI.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...