[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv14 Octombrie 2019 06:30

Echipa cu care Andrei Năstase vrea să ajungă în CMC și să îmbunătățească viața chișinăuienilor!

TRIBUNA continuă proiectul prin care oferă detalii despre echipele de consilieri înaintate de partide – care, în cazul accederii în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), vor munci pentru interesele locuitorilor orașului. În acest material vă prezentăm informații despre echipa Blocului Electoral „ACUM Platforma DA și PAS”.

De menționat că, candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei este Andrei Năstase, tot el fiind și cap de listă în CMC.
Astfel, lista candidaților la funcția de consilier în CMC pentru alegerile locale generale este formată din 51 candidați, dintre care 23 sunt femei și 28 bărbați.

Candidații la fotoliul de consilier în CMC sunt reprezentanți ai diferitor profesii. Câțiva candidați au indicat că dețin câte două profesii: artist plastic/administrație publică, pedagog/economist, contabil/administrație publică, inginer/programator, manager/economist, inginer mecanic/jurist. De asemenea, în listă se regăsesc: economiști – 8, juriști – 6, profesori – 3, specialiști în administrație publică – 3, contabili – 3, ingineri – 2, ingineri construcții – 2, un inginer electrician, un inginer IT, un specialist licențiat în științe juridice, filolog, farmacist, medic, specialist în resurse umane, un specialist în protecția mediului, tehnician-constructor, inginer constructor, informatician, psiholog, chimist, jurnalist, un manager, un specialist în drept, dar și un merceolog.

De menționat că, de la poziția 1 până la 46, inclusiv candidații la fotoliul de consilieri sunt – unul de la Platforma DA și altul de la PAS, iar ultimele 5 poziții sunt ocupate de Platforma DA.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...