[ X ]
[ X ]
Important20 Septembrie 2019 11:00

Și-au identificat candidatul la șefia capitalei! Declarație: „Să oferim mandat de încredere și unei doamne, că bărbați – am mai văzut”

„După ce încercările timide și, mai curând, mimate, ale atâtora, de a se identifica un candidat comun al forțelor unioniste – unele fiind sincere, altele – mai puțin…. -, PNL a depus dosarul pentru conducerea Municipiului Chișinău, în persoana unei doamne candidat, însoțită de o listă de aspiranți la funcția de consilier municipal”. Aceasta comunică Partidul Național Liberal (PNL), informează TRIBUNA.

„Despre Lilia Ranogaeț puteți – așa cum se obișnuiește astăzi – să dați căutare pe Internet și să citiți despre activitatea și pozițiile ei. Este o femeie de afaceri, care a reușit multe lucruri frumoase cu forțele și capacitățile sale proprii și, dacă vom reuși să convingem populația că – după ce avem femei pe ambele maluri ale Prutului în funcții de speaker, premier, primar de capitală, – uita-te că e timpul să oferim mandat de încredere și unei doamne la Chișinău. Că bărbați – am mai văzut. La sigur reușim cu femeile”, se menționează într-o postare oficială a PNL.

Cristina Pendea

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...