[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv20 Septembrie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Parlamentul – evacuat

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 20 septembrie 2018.

Întrevederile doamnei Pia Kjærsgaard cu conducerea RM

Preşedintele Parlamentului Regatului Danemarcii, Pia Kjærsgaard, care se afla în Republica Moldova cu o vizită oficială, a avut întrevederi cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu Premierul Pavel Filip şi cu Speakerul Andrian Candu.

Parlamentul – evacuat

Parlamentul Republicii Moldova a fost evacuat de urgență, în urma unei alarme cu bombă false.

Ceremonie oficială la Preşedinţie 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul unei ceremonii oficiale, a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați: Angela Ganninger, Ambasador al Republicii Federale Germania; Anna Lyberg, Ambasador al Regatului Suediei; Fernando Manuel de Jesus Teles Fazendeiro, Ambasador al Republicii Portugheze cu reședința la București; Kęstutis Kudzmanas, Ambasador al Republicii Lituania; Abdelhafiz Elawad Seedahmed Alfaki, Ambasador al Republicii Sudan cu reședința la Bucureşti.

Maia Sandu la Cimişlia

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a discutat cu oameni la piața din Cimișlia.

Discuţia Preşedintelui cu reprezentanţii FMI 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu șeful Misiunii FMI, responsabil pentru Moldova, Ruben Atoyan, și reprezentantul permanent al FMI în RM, Volodymyr Tulin.

James Pettit la sediul PDM

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA) în Republica Moldova, James Pettit.

Vizita Premierului la Bulboaca

Prim-ministrul Pavel Filip a vizitat Baza militară de instruire a Armatei Naţionale de la Bulboaca, fiind însoţit de ministrul Apărării, Eugen Sturza.

Discursul Zinaidei Greceanîi

Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a venit cu un discurs în cadrul celei de-a doua ediții a Formului Euroasiatic al Femeilor, care s-a desfășurat în perioada 20-21 septembrie, la Sankt Petersburg.

Sursa: Almanah politic – 2018   

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...