[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news17 Septembrie 2019 13:15

Maia Sandu, în vizită oficială în SUA. Cine face parte din delegație

Prim-ministrul Maia Sandu întreprinde, în perioada 18-19 septembrie, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, transmite TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, pe 18 septembrie Premierul va avea o întrevedere cu Secretarul de Stat Michael R. Pompeo, pentru a discuta prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și SUA.

Programul vizitei mai include o serie de întrevederi cu oficiali americani de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA, dar și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți la Washington, D.C.

„Delegația Republicii Moldova, condusă de Prim-ministrul Maia Sandu, include şi alţi membri ai Guvernului: Andrei Năstase, Viceprim-ministru, Ministru al Afacerilor Interne; Nicu Popescu, Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene; Natalia Gavrilița, Ministru al Finanțelor; Vladislav Kulminski, Consilierul Prim-ministrului pe Afaceri Externe; Victoria Roșa, Consilierul Prim-ministrului pe Securitate și Apărare”, se spune în comunicat.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...