[ X ]
[ X ]
Important17 Septembrie 2019 13:00

În iulie a demisionat din funcția de secretar de stat, iar recent a fost numit adjunct al Bașcanului Găgăuziei

Fostul secretar de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, în domeniul construcției și infrastructurii drumurilor, Anatol Usatîi, a fost numit, recent, adjunctul Bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, în domeniul dezvoltării infrastructurii, scrie curentul.md.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul prezentării noului membru cu funcționarii din Comitetul executiv al Bașcanului, Irina Vlah a menționat profesionalismul și experiența bogată a noului adjunct.

„Anatolii Andreevici știe foarte bine realitățile noastre. A participat nemijlocit la crearea Agenției regionale de dezvoltare a Găgăuziei. Știe cum să reabiliteze infrastructura drumurilor din regiunea noastră”, a spus Irina Vlah.

Amintim că, Anatol Usatîi a fost vice-ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, ulterior Secretar de Stat în Ministerul Economiei și Infrastructurii reorganizat. A demisionat din funcție în iulie 2019.

Anatol Usatîi a fost implicat în mai multe proiecte ce țin de administrarea drumurilor precum: IP Fondul Provocările Mileniului Moldova, Unitatea de Implementare a proiectului „Druminvest”, precum și a activat în cadrul ÎS „Administrația de Stat a Drumurilor.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...