[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv16 Septembrie 2019 06:00

Un pretendent la fotoliul de Primar al mun. Chișinău spune ce rol vor juca banii în această campanie electorală, dar și pe ce buget mizează el!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, fostul edil interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, pretendent la fotoliul de Primar al mun. Chișinău la alegerile din 20 octombrie, a fost întrebat: „Ce rol vor juca banii în această campanie electorală? Dvs. personal, pe ce buget mizați?”.

„Eu am pornit la acest drum cu mânecile suflecate, cu toată susținerea familiei și cu o mână de oameni foarte și foarte buni. Noi știm problemele de la firul ierbii și am arătat că suntem în stare să le rezolvăm. Nu dispunem de resurse financiare. Mizez foarte mult pe susținerea oamenilor. Cu un buget minim, bazat pe donațiile celor ce vor să ajute totul se face absolut transparent. Am rămas uimit de oamenii frumoși, care depun tot efortul și suportul pentru a ne ajuta. Tocmai pentru că nu avem resurse, nu o să ne vedeți pe afișe în oraș, dar o să ne vedeți lângă oameni.

Este greu din acest punct de vedere, dar, când văd mii de oameni care vin să mă ajute, este o experiență care mă marchează și mă face optimist că lucrurile chiar se pot schimba”, a răspuns Codreanu.

Notă: Varianta integrală a interviului o puteți citi AICI.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...