[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news16 Septembrie 2019 12:45

Șeful statului: Administrația prezidențială este dispusă să acorde sprijin tuturor localităților din țara noastră

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Chiril Tatarlî, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales pe circumscripție uninominală, ex-preşedinte al raionului Taraclia.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, Chiril Tatarlî a venit cu inițiativa de a discuta situaţia din raionul în care dumnealui a fost recent președinte, precum şi sprijinul care poate fi acordat pentru dezvoltarea social-economică a regiunii.

„Astfel se solicită asistență în derularea în continuare a proiectelor lansate anterior, cum ar fi cel de reabilitare a drumurilor, susținerea instituțiilor preșcolare, iluminare stradală, atragerea rezidenților și a investitorilor în activitatea Zonelor Economice Libere ”Taraclia” și ”Tvardița”, includerea întreprinderilor vinicole din raion în lista agenților economici care au dreptul să exporte pe piața rusă, crearea unui colegiu pe lîngă Universitatea din Taraclia etc. De asemenea, deputatul a pledat pentru votarea în cea de-a doua lectură a Legii cu privire la statutul special etnocultural al raionului Taraclia. Șeful statului a menționat că administrația prezidențială este dispusă să acorde sprijin tuturor localităților din țara noastră, inclusiv raionului Taraclia”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...