[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important16 Septembrie 2019 10:00

Ilan Șor - la 100 de zile ale actualului Guvern: Este o perioadă suficientă pentru anumite realizări

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor, consideră că, în primele 100 de zile de guvernare, „autoritățile nu au făcut nimic pozitiv pentru oameni, care trăiesc și mai prost”.

După cum informează TRIBUNA, într-un mesaj video pe o rețea de socializare, Ilan Șor amintește ce a realizat el în primele 100 de zile ale mandatului de primar al municipiului Orhei.

În opinia lui Ilan Șor, 100 de zile este un timp suficient pentru anumite realizări.

„Condiția este că, acel cineva să vrea să facă ceva. Este un termen suficient pentru cei care vor și pot să facă ceva. Spre exemplu eu în 100 de zile am început construcția masivă a drumurilor în locurile în care niciodată nu au fost, am iluminat orașul, am reușit să scot orașul din murdărie, să construiesc primul parc, să deschid magazine sociale, wifi gratuit. În schimb, noua guvernare nu a făcut nimic pentru oameni. Cel puțin nimic pozitiv. Ce a făcut noua guvernare? Nimic. Ba nu, cer scuze, a făcut ceva – a majorat tariful la energia electrică ceea ce va duce la creșterea inevitabilă  prețurilor”, a precizat Șor.

De asemenea, el critică actualele autorități că „au umblat doar cu mâna întinsă în toată lumea”.  „Acesta este adevăratul rezultat al primelor 100 de zile de guvernare ale noii puteri: nu au făcut nimic pentru oameni care au început să trăiască și mai prost. Sunt sigur că oamenii văd asta și sunt convins că în curând situația se va schimba”, a concluzionat Ilan Șor.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...