[ X ]
[ X ]
Exclusiv15 Septembrie 2019 06:00

(ACUM UN AN) Vizita Cardinalului Pietro Parolin

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 15 septembrie 2018.

Eveniment la Minsk sub egida lui Igor Dodon

În orașul Minsk, Belarus, a fost inaugurat Festivalul Vinului Moldovenesc, organizat sub egida Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu suportul Oficiului Național al Viei și Vinului și al Agenției pentru Investiții.

Vizita Cardinalului Pietro Parolin

Secretarul de Stat al Sfântului Scaun, Cardinalul Pietro Parolin a întreprins o vizită în Moldova, în cadrul căreia a avut întrevederi cu Președintele Igor Dodon, cu Președintele Parlamentului, Andrian Candu și cu Premierul Pavel Filip.

Mitingurile PSRM

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a desfășurat în Căușeni, un miting de protest împotriva politicii de jaf a guvernării din ultimii 9 ani. În cadrul mitingului, s-a decis înaintarea lui Oleg Cuciuc în calitate de candidat, din partea OT Căușeni, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală din Căușeni. De asemenea, un miting a avut loc la Ștefan Vodă. Participanții au decis înaintarea lui Alexandru Jolnaci în calitate de candidat, din partea OT Ștefan Vodă pentru circumscripția din acest raion.

Întrevederea lui Igor Dodon cu Prințul Louis Alphonse de Bourbon

Președintele Repulicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Prințul Louis Alphonse de Bourbon din Franța, care participase la cea de-a XII ediție a Congresului Mondial al Familiilor.

Întrevederea Președintelui cu o delegaţie din Federaţia Rusă

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu o delegaţie din Federaţia Rusă, condusă de Elena Mizulina, membru al Consiliului Federaţiei, director general al Fundației „Sfîntul Vasile cel Mare” și cu ambasadorul FR în RM, Oleg Vasneţov.

Întrunirea PD la Cahul

Mai multe simpatizați ai Partidului Democrat au participat la o întâlnire a formațiunii în orașul Cahul. La sfârșitul acesteia, membrii PD-ului au strigat în cor un mesaj electoral pentru alegerile parlamentare din februarie 2019 – „Trebuie de votat Partidul Democrat”.

Ceremonia de încheiere a Congresului Mondial al Familiei

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la Ceremonia de încheiere a lucrărilor Congresului Mondial al Familiei care a avut loc la Chișinău.

Sursa: Almanah politic – 2018

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...