[ X ]
[ X ]
Important11 Septembrie 2019 10:30

(VIDEO) Poliția de Frontieră a lansat un proiect inedit: „Ne dorim să evidențiem dedicația și aportul major al femei în activitatea de frontieră”

Poliția de Frontieră a lansat un proiect inedit. Este vorba despre „Femeia – forța motrice a Poliției de Frontieră”, în cadrul căruia vor fi prezentate doamnele și domnișoarele care scriu istoria instituției zi de zi, informează TRIBUNA.

„Dăm startul unui proiect grandios despre femeile din Poliţia de Frontieră. Ne dorim să evidențiem dedicația și aportul major al femeii în activitatea de frontieră, care scriu istoria instituției prin implicarea lor în diverse procese de lucru și care excelează în aceeași măsură ca și bărbații”, se menționează pe pagina de Facebook a proiectului.

Prima istorie în format video o are drept protagonistă pe Lilia Bernic. „Toți o cunoaștem ca pe o colegă energică, responsabilă și mereu zâmbitoare. Poartă uniformă din anul 2011, care o reprezintă zice ea și îi oferă un plus de siguranță. Deși este în a șasea lună de sarcină se simte minunat și muncește cot la cot cu colegii ei”, afirmă sursa.

Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...