[ X ]
[ X ]
Știri11 Septembrie 2019 15:30

Detalii despre vizita de lucru a Președintelui Curții de Conturi, în Turcia!

În perioada 9-10 septembrie curent, Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) întreprinde vizita de lucru la Curtea de Conturi a Turciei (CCT), în or. Ankara, Turcia.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, vizita de lucru are loc la invitația lui Seyit Ahmet Baș, președintele EUROSAI și președintele Curții de Conturi a Turciei.

„În cadrul întrevederii au fost discutate mai multe subiecte, care vizează dezvoltarea europeană și internațională a procesului de audit public extern, dar și subiecte de colaborare bilaterală cu scopul eficientizării auditului public extern. În context, Președinții celor două instituții supreme de audit au discutat pe seama unor proiecte de susținere și asistență bilaterală. Marian Lupu, Președintele CCRM a primit întreaga susținere a Președintelui CCT, Seyit Ahmet Baș și confirmarea întregului suport pentru o viitoare colaborare și mai intensă între instituțiile supreme de audit din Turcia și Republica Moldova. De asemenea, Marian Lupu a participat la ceremonia de deschidere a programului de instruire în domeniul auditului performanței, organizat de Curtea de Conturi a Turciei pentru auditorii CCRM, în contextul cooperării bilaterale și partajării experienței și bunelor practici”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...