[ X ]
[ X ]
Exclusiv10 Septembrie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Vizita lui Franco Frattini

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 10 septembrie 2018.

Vizita lui Franco Frattini

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, la biroul de înregistrare a vehiculelor din Tiraspol, a înmânat plăcuțe de înmatriculare moldovenești cu design neutru primilor solicitanți.

Propunerea Irinei Vlah

Guvernatorul UTA Găgăuzia, Irina Vlah, a propus ca alegerile pentru funcția de bașcan să se desfășoare pe data de 17 februarie 2019. În cadrul unui briefing de presă, Irina Vlah a declarat că un astfel de proiect de inițiativă legislativă va fi înregistrat în Adunarea Populară a UTA Găgăuzia.

Ion Ceban – la Paris

Președintele fracțiunii socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban a plecat la Paris (Franța), unde, pe parcursul următoarelor săptămâni, a fost stagiar la Școala Națională de Administrație de la Paris.

Şedinţă de lucru la Guvern

Conceptul noului mecanism de acordare a burselor în sistemul de învățământ național a fost examinat la Guvern, în cadrul unei şedinţe prezidate de Premierul Pavel Filip.

Sursa: Almanah politic – 2018

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...