[ X ]
[ X ]
Exclusiv9 Septembrie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Accident cu implicarea cortegiului prezidențial

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 9 septembrie 2018.

Accident cu implicarea cortegiului prezidențial

Pe traseul Chișinău-Călărași, a avut loc un accident rutier cu implicarea cortegiului prezidențial. Deplasîndu-se regulamentar, automobilele din cortegiu au fost tamponate de un alt autoturism ce a încălcat regulamentul circulației rutiere.

Congresul PLDM

Șeful fracțiunii parlamentare al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu a devenit noul Președinte al PLDM, ales prin vot unanim, în cadrul Congresului formaţiunii. În cadrul Congresului, s-ai operat modificări la program şi statut, PLDM declarându-se partid unionist.

Protest la Râşcani

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (RM) a organizat, în orașul Râșcani, un miting de protest „împotriva a 9 ani de politică de jaf în raport cu regiunile ţării noastre”. Totodată, Vladimir Mizdrenco a fost înaintat în calitate de candidat în circumscripția uninominală a raionului Râșcani pentru alegerile parlamentare.

Socialiştii la Moscova

Liderul fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, împreună cu alți doi colegi de partid, au participat, în colaborare cu Duma orășănească a Moscovei,  la procesul de monitorizare a alegerilor primarului de Moscova, care au avut loc în ziua de 9 septembrie.

Sursa: Almanah politic – 2018

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...