[ X ]
[ X ]
Breaking news23 August 2019 07:00

Delegația Politică Națională a PNL se convoacă în ședință. Alegerile locale și schimbarea conducerii formațiunii – principalele subiecte!

Delegația Politică Națională (DPN) a Partidului Național Liberal (PNL) se convoacă în ședință la 25 august curent. O decizie în acest sens a fost luată de Biroul Politic Central (BPC) al formațiunii la 19 iulie curent, informează TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul ședinței DPN „se va discuta despre alegerile locale, se va exprima poziția PNL față de momentul politic și se va stabili data congresului ordinar al partidului”, având în vedere că mandatul actualului președinte, Vitalia Pavlicenco, și al Delegației Politice Naționale expiră pe data de 25 octombrie curent.

De asemenea, membrii BPC au analizat situația politică și au decis că PNL rămâne și după scrutinul din februarie în opoziție extraparlamentară. Și, totodată, au constatat „cu mult regret că avertismentele PNL din campania electorală legate de noile dezamăgiri ce vor surveni la scurt timp după votarea pretinșilor europeniști s-au adeverit”.

BPC a mai discutat despre opțiunile privind modul de participare la alegerile locale, însă o decizie finală nu a fost luată.

Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...