[ X ]
Știri20 August 2019 10:36

Președintele CCRM - la Stockholm. Iată scopul vizitei!

Aspecte ale cooperării bilaterale au fost puse în discuție în cadrul întrevederii Președintelui Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM), Marian Lupu cu Auditorul General al Oficiului Național de Audit al Suediei (ONAS), Catharina Cappelin.

Evenimentul a avut loc în incinta ONAS, la Stockholm, Suedia, ieri, în contextul activităților Proiectului de cooperare pentru dezvoltare instituțională CCRM – ONAS pentru perioada 2018-2020.

Întrevederea a continuat cu ședința Comitetului de coordonare a Proiectului, la care au participat Marian Lupu, Președintele CCRM, Andrei Munteanu, membru al CCRM, Lider de proiect din partea Curții de Conturi, Catharina Cappelin, Auditor General ONAS, Jan-Ake Nilsson, Consilier internațional principal, Lider de proiect din partea ONAS, precum și experți din cadrul Oficiului Național de Audit al Suediei: Ingela Ekblom, Anita Nilsson, Amanda Weibull.

În cadrul ședinței au fost prezentate și puse în discuție progresele implementării proiectului, înregistrate în ultimele 6 luni, au fost examinate activitățile și acțiunile întreprinse, precum și etapele de implementare planificate pentru următoarele luni.

În finalul ședinței s-a convenit că, următoarea ședință a Comitetului de coordonare va avea loc la Chișinău anul viitor, perioada exactă va fi definită ulterior.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...