[ X ]
Exclusiv19 August 2019 09:00

(ACUM UN AN) Acţiuni ale Mișcării de Rezistență Națională ACUM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 19 august 2018.

Acţiuni ale Mișcării de Rezistență Națională ACUM

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM a continuat crearea celulelor de rezistență locală în raioanele Republicii Moldova. De asemenea, au fost organizate marșuri de rezistență în trei raioane: Hâncești, Călărași și Ialoveni.

Vizita Preşedintelui în Găgăuzia 

Președintele Igor Dodon, a efectuat o vizită de lucru în Găgăuzia, unde, la invitația Bașcanului Irina Vlah, a participa la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Găgăuziei, precum și a oferit ghiozdane mai multor copii care mergeau în clasa întâi.  De asemenea, Igor Dodon, a participat la inaugurarea unui complex sportiv situat în cartierul Zaialpujie din orașul Comrat – proiect din cadrul programului național de reabilitare a infrastructurii sportive.

Trei ani ai Clubului „Vârsta de Aur”

Proiectul Clubul „Vârsta de Aur”, lansat de Partidul Șor, a celebrat trei ani de la lansare. Aniversarea a fost marcată în cel mai mare parc de distracții din RM, „OrheiLand”.

Sursa: Almanah politic – 2018 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...