[ X ]
Exclusiv16 August 2019 06:00

Analist: PDM a nimerit într-o situație când nu se știe ce e mai bine…

Cunoscutul analist politic, Igor Boțan, consideră că PDM va rămâne pe scena politică, însă, potrivit spuselor sale, acest lucru e greu de calificat în termeni pozitivi sau negativi.

Contactat de TRIBUNA, Igor Boțan a declarat că, „PDM în ultimii zece ani a devenit o formațiune dependentă de o singură persoană, care trecea prin cercul său restrâns, elaborări, ce erau implementate de ceilalți fruntași ai PDM, și care finanța acest partid”.

„Acum PDM este într-o situație dezolantă, adică îi pot spune așa – fără lider și fără resursele acestuia și în situația când trebuie să elaboreze procedee de a se manifesta în viața publică și partinică. E o situație destul de grea. Asta e. Să vedem dacă pot trece peste această situație. Vor trece foarte cu greu. Iarăși, partidul a nimerit într-o situație când nu se știe ce e mai bine: să se dizolve sau să rămână într-o stare așa de vegetație. Asta depinde de coaliția de guvernare. Dacă această coaliție nu va da randament, eu cred că PDM are șanse să se reabiliteze cumva în ochii cetățenilor”, a mai spus Boțan.

Andriana Cheptine  

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...