[ X ]
[ X ]
Exclusiv14 August 2019 07:00

Iată cât va dura coaliția ACUM-PSRM, în opinia analistului politic Igor Boțan!

Cunoscutul analist politic, Igor Boțan susține că destrămarea coaliției ACUM-PSRM nu convine nici unei dintre componente.

Contactat de TRIBUNA, Igor Boțan a declarat că, destrămarea coaliției e posibilă și acest lucru îl înțeleg și cei din Blocul ACUM, și cei din PSRM:

„Numai că destrămarea nu convine nimănui acum, pentru că după destrămare apare întrebarea – Ce urmează?: alegeri parlamentare anticipate?! – nonsens, nimeni nu e pregătit acum de anticipate; refacere a coaliției în altă formulă?! – oricine ar face o coaliție cu PDM, de fapt, i-ar face o invitație de revenire în țară dlui Plahotniuc. Eu cred că, acest lucru nu surâde nici PSRM-ului și nici Blocului ACUM. De aceea, cred în probabilitatea că va mai dura această coaliție temporară. Va mai dura până când se vor întrevedea alte opțiuni fezabile pentru una dintre cele două componente – fie pentru ACUM, fie pentru PSRM. Dar așa va trebui să se suporte unul pe altul și să încerce chiar să îmbunătățească situația, pentru că destrămarea alianței nu aduce puncte – nici Blocului ACUM și nici PSRM”, a precizat Boțan.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...