[ X ]
Exclusiv13 August 2019 09:00

(ACUM UN AN) Film despre furtul miliardului

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 13 august 2018.

Un nou pretor al sectorului Ciocana 

Ruslan Codreanu, primar interimar al capitalei, a numit-o pe Senilga Școlnic pretor al sectorului Ciocana al municipiului Chișinău.

Acţiunea simpatizanţilor lui Ilan Şor   

Simpatizanţii primarului de Orhei, Ilan Sor au păzit Primăria din Orhei, aşteptând  un protest al PAS şi PDA care nu a mai avut loc. Cei de la Platforma DA au declarat că n-au vrut decât să întindă o cursă – au vorbit la telefon despre protestul fictiv, dar nu l-au anunţat in public. Astfel, ei au presupus ca le sunt ascultate telefoanele.

Apelul lui Andrei Năstase 

Andrei Năstase, lider al PDA, a venit cu un apel  către instituțiile internaționale, mass-media autohtonă și din străinătate să monitorizeze protestul din 26 august, menţionând că unicul interesat de producerea violențelor la acest protest era guvernarea.

Film despre furtul miliardului

Un film despre furtul miliardului, supranumit și jaful secolului, a fost difuzat în fața sediului CNA de către tinerii din Platforma Demnitate şi Adevăr.

Sursa: Almanah politic – 2018  

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...