[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news19 Iulie 2019 11:15

Președintele Dodon a avut o întrevedere cu piloții moldoveni care au fost ținuți ostatici în Afganistan

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi, a avut o întrevedere cu familiile piloților moldoveni Lionel Buruiană și Mihail Crihan, care timp de 3,5 ani au fost deținuți ostatici în Afganistan iar, la solicitarea sa și cu sprijinul Federației Ruse, în luna februarie curent, au fost eliberați, informează TRIBUNA.

„Piloții mi-au comunicat faptul că starea lor de sănătate s-a ameliorat și au mulțumit autorităților ruse și Președintelui Republicii Moldova pentru contribuția în eliberarea lor și posibilitatea de a fi împreună cu familiile.

Totodată, le-am transmis piloților foile de odihnă pentru o perioadă de 14 zile, la Soci, oferite de domnul Igor Ciaika, co-președintele asociației „Delovaia Rossia””, a menționat șeful statului.

De asemenea, Președintele a felicitat-o pe Bianca Buruiană, care astăzi împlinește 4 anișori și care, practic, a crescut fără tată.

„Doresc să-mi exprim în mod repetat recunoștința față de conducerea Federației Ruse pentru ajutorul acordat în misiunea de eliberare a ostaticilor, pentru respectul și compasiunea față de concetățenii noștri”, a conchis Dodon.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...