[ X ]
[ X ]
Important15 Iulie 2019 16:00

După experiența pe care a avut-o, va mai candida la Primărie? Răspunsul lui Ruslan Codreanu!

Ex-primarul interimar al mun. Chișinău, Ruslan Codreanu, susține că, a luat deja o decizia dacă va candida la fotoliul de primar, însă deocamdată nu-și vociferează decizia. Despre aceasta, el a declarat în cadrul unui interviu pentru europalibera.org.

După cum informează TRIBUNA, Ruslan Codreanu a menționat că, este sigur de decizia sa.

„Am zis că am luat decizia, am zis că sunt sigur de decizia mea, dar eu foarte mult am nevoie de o perioadă de vacanță. Abia aștept să-mi iau fata și pentru două săptămâni să mergem la mare, dar cu decizia am să revin mai târziu și am s-o comunic”, a precizat el.

Totodată, fiind întrebat dacă după această experiență, fără să-și spună care-i decizia, mai are chef de activități de genul acesta, Ruslan Codreanu a spus că, aceasta n-a fost o primă activitate în care s-a aventurat.

 „Cum să vă zic? Asta n-a fost o primă activitate în care m-am aventurat. Eu îs crescut ca funcționar public, să zic așa, începând din 2003 ca voluntar la Ministerul Economiei și după asta m-am angajat. Nu a fost ceva ca să vin din afară și să încerc să administrez lucrurile, a fost o experiență extraordinară. Eu cred că astfel de lucruri nu le înveți niciunde și eu sunt mulțumit pentru ceea ce am avut și datorită și colegilor mei am reușit să arătăm că se poate, dacă se vrea”, a conchis Codreanu.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...