[ X ]
Important4 Iulie 2019 17:00

O mișcare politică promite ajutor pentru pensionari, copii și studenți: „Noi vom lupta ca să obțineți acești bani de la stat”

Mișcarea Profesioniștilor Speranța „Надежда” promite să ajute pensionarii, copiii până la 18 ani și studenții de la 18 până la 23 de ani să obțină sumele necesare de la stat, prevăzute de Constituția RM, scrie curentul.md.

„Pensii de peste 4 mii de lei, circa 2 mii de lei pentru copii până la 18 ani și peste 2 mii de lei pentru studenți de la 18 ani până la 23 de ani”, aceștia sunt banii prevăzuți de Constituția RM, potrivit Mișcării.

Potrivit unui anunț, plasat pe o rețea de socializare, Mișcarea menționează că, dacă de la stat nu sunt obținute aceste sume, ea va lupta pentru obținerea acestor bani.

„Dacă aveți în familia Dvs. pensionari, copii până la 18 ani, studenți de la 18 până la 23 de ani și nu primiți de la Stat sumele de bani menționate mai sus, prevăzute de Constituția RM, atunci adresați-vă la echipa noastră și noi vom lupta ca să obțineți acești bani. Împreună vom stopa genocidul moldovenilor”, se spune în mesaj.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...