[ X ]
Breaking news1 Iulie 2019 10:45

Socialiștii din CMC – nemulțumiți de noile modele de tichete pentru călătoria cu troleibuzul. Vezi argumentele lor!

Fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) este nemulțumită de noile modele de tichete pentru călătoria cu troleibuzul.

După cum informează TRIBUNA, șeful fracțiunii PSRM în CMC, Dinari Cojocaru, a menționat că, socialiștii, de circa 4 ani, încearcă să implementeze sistemul de tichetare electronică în transportul public.

„De 3 ani de zile deja s-au făcut audieri publice ca să fie implementată tichetarea electronică și nu pur și simplu un tichet electronic, dar cu un mecanism complex în care este sistemul de GPS, navigare, care spune la ce oră vine troleibuzul, cât și cu un sistem de calcul câți călători avem la moment în transport public. Aflăm, ulterior, că, s-au cheltuit practic 500 mii lei pentru tipărirea noilor tichete. De ce nu s-au cheltuit 500 mii pentru tichetare electronică, dar s-au dat pentru niște tichete de hârtie?! Care până la urmă vom afla că și ele se falsifică. De ce nu se spune că dacă trecem la tichetare electronică, noi o să avem economisire de peste 40 milioane de lei. Tichetarea de hârtie nimeni nu o verifică, verifică doar ei taxatorii, iar de taxator până la Regia transport electric nu verifică nimeni. Nimeni nu are posibilitate. Cineva de lucrul acesta ulterior se folosește”, a precizat Cojocari.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...