[ X ]
Breaking news26 Iunie 2019 15:45

Premierul Sandu: „Șefa interimară a PA, Adriana Bețișor, nu doar că trebuie să părăsească organele procuraturii, ci trebuie deferită justiției”

Premierul Maia Sandu susține că, actuala șefă interimară a Procuraturii Anticorupție (PA), „Adriana Bețișor, nu doar că trebuie să părăsească cât mai urgent organele procuraturii, ci trebuie deferită justiției”, informează TRIBUNA.

„Este extrem de grav că timp de aproape 5 ani Adriana Bețisor l-a lăsat pe Șor în libertate, cheltuind banii furați de la cetățeni, pentru că așa i-a dictat șeful său Plahotniuc, și că până astăzi a tergiversat luarea deciziei de a sechestra averea lui Șor și de a cere mandat de arest. Șor este principalul beneficiar al furtului miliardului, conform raportului companiei Kroll, respectiv lipsa unei soluții finale a instanțelor de judecată este dubioasă și nejustificată. Adriana Bețișor nu doar că trebuie să părăsească cât mai urgent organele procuraturii, ci trebuie deferită justiției pentru prejudicierea statului în urma deciziilor sale întârziate și a instrumentării dosarelor la comandă politică”, a scris Sandu, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...