[ X ]
Breaking news24 Iunie 2019 16:00

Vicepreședintele Parlamentului a solicitat pornirea urmăririi penale pe numele lui Nistor Grozavu, viceprimarul municipiului Chișinău

Deputatul Blocului ACUM, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Alexandru Slusari, astăzi, a solicitat Procuraturii Generale pornirea urmăririi penale pe numele lui Nistor Grozavu, viceprimarul municipiului Chișinău, informează TRIBUNA.

„Acest individ a emis cu încălcări grave în martie-aprilie 2018 documentele permisive pentru construirea unui ansamblu rezidențial pe Bogdan Voievod, 1. O firmă privată a primit în folosința două terenuri municipale fără acordul Consiliului municipal. A fost admisă construirea mai multor blocuri locative în zona comercială C4, unde nu se permite acest lucru”, a scris pe Facebook, deputatul Slusari.

În același timp, el a oferit și alte detalii. „Consultările publice nu au avut loc. Normativele în construcție au fost încălcate. Toate aceste lucruri am aflat de la locatarii blocurilor din preajmă, care s-au unit, au angajat un avocat și au comandat o expertiză independentă. Exemplu demn de urmat”, a conchis Slusari.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...