[ X ]
Exclusiv24 Iunie 2019 06:30

Provocările Guvernului Sandu 

Guvernul condus de Maia Sandu are în faţă mai multe provocări. La acestea se referă TRIBUNA în cadrul unui clasament convenţional.   

„Cea mai mare provocare a noii guvernări este să asigure stabilitatea financiar-bugetară. Pentru aceasta va trebui să pună un accent aparte pe disciplina fiscală, pe combaterea evaziunii economice, dar şi pe îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de dezvoltare”, notează sursa.

În materialul citat se menţionează că a doua mare provocare este asigurarea stabilităţii interne. „Chiar dacă situaţia s-a normalizat cât de cât, Moldova continuă să stea pe un butoi cu pulbere şi e suficientă o singură scânteie pentru a se ajunge din nou la destabilizări de situaţie”, notează sursa.

Potrivit acesteia, a cincea mare provocare pentru noua guvernare este scoaterea structurilor de drept de sub control politic și trecerea lor la un regim normal de lucru în beneficiul cetățenilor. „Dacă ele nu vor fi întoarse în serviciul cetățeanului, despre prezentul și viitorul Republicii Moldova ca stat nu se va putea de vorbit”, se mai spune în material.

Notă: Varianta integrală a clasamentului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...