[ X ]
Important21 Iunie 2019 06:30

Propunerea unui lider de partid privind înaintarea membrilor CEC: „Ideea aceasta a fost susținută în timpul guvernării PCRM”

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Șelin, solicită modificarea Codului Electoral, dar și modificarea principiului numirii membrilor Comisiei Electorale Centrale (CEC).

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Victor Șelin propune ca membrii CEC să fie înaintați de partidele neparlamentare.

„PSD solicită modificarea Codului Electoral și modificarea principiului de înaintare a membrilor CEC, astfel ca să fie oferită posibilitatea de înaintare a membrilor CEC din numele partidelor neparlamentare, având în vedere că Parlamentul, Guvernul și Președinția este controlată de cei care sunt la guvernare și anume ei au dreptul de a propune candidați la CEC! Această idee a fost susținută anterior în timpul guvernării PCRM. Blocul ACUM și PSRM,  demonstrați că nu intenționați să organizați alegerile în interesul vostru!”, a scris Șelin, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...