[ X ]
[ X ]
Breaking news20 Iunie 2019 13:40

Dodon și Greceanîi – unanimi: „O colaborare strânsă între Președinte și Parlament oferă posibilități bune pentru dezvoltarea țării”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut, astăzi, o întrevedere de lucru cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că au discutat situația actuală din țară, după ce noua majoritate parlamentară și-a început activitatea deplină.

„Am menționat cu satisfacție faptul că Administrația Președintelui și Parlamentul se află într-o colaborare strânsă și permanentă. Datorită acestui fapt, s-a îmbunătățit calitatea activității legislative, iar Președintele țării are posibilitatea de a promulga operativ legile adoptate fără a le întoarce în Parlament pentru reexaminare, așa cum se întâmpla în legislatura precedentă. Am fost unanimi în opinia că o colaborare strânsă între Președinte și Parlament oferă posibilități bune pentru dezvoltarea țării și pentru îmbunătățirea calității vieții concetățenilor noștri”, a scris Dodon.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...