[ X ]
Exclusiv20 Iunie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Protest la Primărie 

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 20 iunie 2018. 

Protest la Primărie 

În faţa Primăriei municipiului Chişinău a avut loc un protest împotriva deciziei instanţei de judecată care a invalidat mandatul de primar al lui Andrei Năstase. La protest au participat membri şi simpatizanţi ai PDA, PAS, ai altor partide pro-europene.

Conferinţa lui Ion Ceban 

Liderul fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban, în cadrul unei conferinţe de presă, a calificat decizia instanței de judecată de invalidare a mandatului de primar al lui Andrei Năstase drept incorectă și cu substrat politic profund.

Decizia judecăţii – contestată de Andrei Năstase  

Primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase a comunicat despre depunerea unui apel privind decizia de judecată de nevalidare a mandatului său.

Şedinţă prezidată de Pavel Filip  

Procesul de pregătire pentru examinarea proiectului de rezoluție intitulat „Retragerea completă şi necondiţionată a forţelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova” în cadrul Adunării Generale ONU a fost analizat la o ședință convocată de Prim-ministrul Pavel Filip.

Almanah politic – 2018 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...