[ X ]
Exclusiv19 Iunie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Declarația specială a Președintelui RM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 19 iunie 2018.

Ședința de judecată în dosarul Chirtoacă amânată

O nouă ședință de judecată în dosarul ex-Primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost amânată, dat fiind imposibilitatea procurorului de caz de a participa.

Declarația specială a Președintelui RM

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu o declaraţie specială în legătură cu tragicele evenimente din data de 19 iunie 1992, cunoscute şi ca „Tragedia de la Bender”.

Anunţul Partidului „Voinţa Poporului”

Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Politic „Voința Poporului”, în cadrul unei conferințe de presă, au anunțat despre înregistrarea oficială a formaţiunii.

Inițiativa PDM

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a decis, în cadrul ședinței săptămânale, implicarea cât mai activă a membrilor Guvernului în rezolvarea problemelor acute din fiecare raion.

Propunerea PSRM

Ion Ceban, președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), a comunicat, în cadrul unei conferințe de presă, că a înaintat demersuri pentru ca 15 milioane de lei să fie alocate pentru dotarea a 50 de troleibuze cu aer condiționat.

Mandatul lui Andrei Năstase – nevalidat

Instanţa de judecată a invalidat rezultatele turului doi al alegerilor primarului capitalei din data de 3 iunie şi mandatul lui Andrei Năstase, ales primar, dat fiind un şir de încălcări. Andrei Năstase a calificat decizia drept una politică, menită să-i îngrădească accesul la Primărie.

Almanah politic – 2018

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...